My Tripp Tooo Flen

Tjenare! - Det va inte igår!
Har faktiskt haft lite ångest för att jag inte fått skriva av mig lite.
 
Det har hänt så mycket i mitt liv under denna tid jag varit borta =)
Både posetivt & negativit! Men så är ju livet.

1 veckaa i Flen
-
Var riktigt nice! Tiden gick så sjukt fort. Bodde på Trafikskola med några andra härliga & sköna människor.
Från Stockholm & Strängnäs. Det var verkligen 1 toppen körskola. Toppen körskolslärare och receptionister.
Under veckan vart det inte bara en dans på roser. Det var kämpigt så klart och ont om tid. Men teoriprov, pärmar, körlektionen, långa kvällar & tidiga morgonar. Körlektionerna var de man såg fram emot under dagan . För att få komma bort från datorn ett tag. Asså jag lovar gick nog upp ca 3 kg när jag var där.Blev bara utekäk/ snabbmat för det inte fanns något ordentligt kök. & massa läsk, chipps, godis & kaffe. Bara för att få en sockerkick och orka med alla dessa dataprov och klara deras mål. Det var ingen lyx-svit man bodde i, kan jag lova :P Korskolan hade en uthyrningslägenhet i trappen ovanför själva skolan. Bodde där i 8 dagar, var av 5 av dom bodde de andra eleverna där. Sen åkte dom hemöver helgen och kom tillbaka på måndagen. Så fick hela  lagenheten & körskolan för mig själv. Pluggade sönder mig & Myste till det lite med gott käka och kolla på film & IDOL på kvällen. Var skönt att få vara ifred och bara nöta i boken. Men det gav ju resultat. Klarade sedan teoriprover i Norrköping på första. Fick 60 rätt av 70 frågor på 50 min . Vilken känsla hoppade av glädje och svävade på moln hem från trafik verket. 



Flen var en mysig lite kommun eller by.
Fanns inte så mycket att göra, så ica blev besökt minst 1 gång om dagen. Deras dialeckt var riktigt go. Och så klart blev jag mobbad för min gnälliga Norrköpingska :P Hahah I närbutiken  / kiosken kunde man handla på krita och betala dagen efter eller när man kände för det ;) Fick en chock när jag besökte gymmet ACTIC. Har ju årskost så tänkte kolla in gymmet lite och dampa av mig något.
När jag väl var där var jag tvungen att betala badavgift för gymmet låg i samband med deras badhus. Börja nästan asgarva när jag kom in. Det var ett mini tini gym som man typ skulle kunna ha i källaren. ca 5-6 st motionscycklar och sen 1 maskin av dom vanligaste muskelgruppsmaskinerna. Men skitsamma det va skönt att få träna lite och synd att jag inte hade med min bikinin. Då kunde man passat på attt simma lite.

Halkan i Eskilstuna
-
Var så kul! Det var det roligaste på hela veckan. =) Vill göra den igen om man fick. Vi hade en heldag i Eskilstuna och körde runt lite i stan och åkte ut till ett köpcenter och käka och fick shoppa lite om man ville.

Nae det va lite kort och gott om flen! Kommer aldrig glömma denna vecka !
Men fy va nervös jag var när man kom tillbaka  iden den 26/10 för uppkörning.
Shiit trodde min tävlingsnerver inte skulle vara några problem och att jag inteskulle vara det minsta nervös.
Ja ja! Var tvungen att spy på toan innan dte var dags för uppvärmning 30 min innan med körläraren. Satt somen stel pinne med båda hämderna på ratten och stirra rakt fram. Haha omg. Men min lärarefick mig att slapna av lite.  Men blev lika nervös igennär han hoppa ur och en älder gubbe hoppar in med sitt block och börjar yra om nått som jag typ inte uppfatta ett ord av. Bromsar & styrning. Vaaa! Jaha Säkerhetskontrol kanske han vill jag ska göra.Gjorde bara dte jag blivit inlärd och det gick ju bra. Då rullar vi iväg på landsvägen och sen en vänstesväng och backa bakom hörn på en skit smal vägmed diken, Oj shiit kom lite nära diket kanske. Jaha då var man kuggad dåtänkte jag. blev ombedd att göra om det och gjorde det utan problem. men hadeändå tanken att jag inte skulle klara det så slappnade av körde in i flen och yra runt lite körde som han sa. Sen på väg tillbaka tog jag fel avfart och svängde in 1 för tidigt. då tänkte jag bara shiit vad håller jag på med. Väde på lämplig plats och äntligen kom tillbaka. stanna bilev och sa:
-Jaha det här gick ju skit. Fy va nerverna spelar än ett spratt.
-Jaa du va lite nervös, men du är GODKÄND!
-VAAA! Du ljuger inte?
-Nej, Grattis till körkortet!

Jag fatta ingenting. Vad hände?? Har jag körkort nu?? Kollade på lappen flera gånger.
Sen kom 1 lärare från körskolan och gratte mig och sa jaha den andra kille klara de inte det så. Alex du får köra den andra bilen hem in till flen kör efter mig. Brumm brumm så satt man där i en ny volvo helt ensam och brunna in till Flen. Känns fortfarande som man kör ilegalt. Och har snott bilen men nej nej! Det är min egen bil och jag har mitt körkort. =) Köpte en saab 2 dagar efter. Vad ska man med körkort till om man inte har bil.
Nu är det bara jobb ett bra jobb somman trivsmed som saknas.  Ska ner till af och kolla om det finns nått kul och skriva in mig.   ;) Puss på er!


RSS 2.0