Vissa Människor!

Ibland måste man släppa taget.
För många är detta en förfärlig tanke. Många tycker det är hemskt att tappa bort människor i livet och gör nästan vad som helst för att lappa ihop trasiga relationer. Ibland håller vi fast vid personer som vi innerst inne vet att vi borde släppa. Och vi är rädda för att bli ensamma. Försök då känna efter i ditt hjärta vad den här människan betyder för dig. Är det skuld eller längtan? Är det längtan så är det något att bygga vidare på. Är det skulden ska du släppa det. & det är faktiskt inte meningen att vi ska hänga ihop med alla livet ut. Människor kommer och går i ens liv, vissa har man bara en kort period och några stannar längre. Och Våga släppa taget! Verkliga vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra om det är meningen. De andra ska man inte ha dåligt samvete för. Det är faktiskt skönt att bli av med en del personer som man är färdiga med.
 Däremot ska man aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer. Man lär sig något av alla relationer och det är aldrig bortkastad tid. Det var helt enkelt meningen att du skulle ägna de åren åt den mannen/kvinnan och den relationen och det gäller bara att förstå vad det var du skulle lära dig av det.

Detta hävdar i alla fall mediet Benny Rosenqvist i sin bok Ljusfolket.
Och jag tycker det är så sjukt bra och det ska man alltid ha i bakhuvudet.

Släpp taget och börja leva! Man kan träffa tjejkompisar eller killar som man blir så fast i och tycker så mycket om. Man hänger ihopp ett tag och har sjukt roligt tillsammans. Men sen skiljs man åt och går olika vägar. Man behöver någonting av varandra och utbyter glädje och erfarenheter och that`s it. Dom riktiga vännerna har man vid sidan av och dom finns alltid där, ett stenkast bort. & dom kommer alltid finnas där vad som än händer. Även om man blir, framgångsrik, fattig, svårt sjuk eller vilsen. Dom finns alltid där och räcker dig en han och kräver inget tillbaka. Är så glad att ni finns i mitt liv <3 Lovee Yahh... God Bless You Whit All My Heart!

Sug åt er, ni vet vilka ni är ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0