Tunisien Nästa TACK!



Den 7/8 har vi packat väskorna och med passen i bakfickan lämnat Sverige. Blir bara borta 1 vecka men det
blir nog precis lagom. kan ju inte lämna chilla allt för länge. Och så måste man ju anpassa sig efter våra jobb osv.
Men gud va skönt att bara få komma bort och vila upp sig lite. Och bara bry sig om varandra och låta kärleken blomma upp änu mer. Bara ligga i solen och glassa, träna och njuta av mat och dryck . Vill åka redan imorgon.
Längtar så. Igår betalade jag hela resan. Lika bra så slipper man tänka på det sen. Nu är det bara att dega ihopp lite pengar på fickan och börja räkna ner dagarna.





Direkt vid den fina stranden ligger All Inclusive-hotellet Marhaba Beach på bekvämt promenadavstånd till flera av Sousse nöjesställen och restauranger.

Hotellet har en stor, lummig trädgård med rabatter och höga palmer. Här hittar du poolen med poolbar som likt en halvö sträcker sig ut i vattnet. För de minsta finns separat barnpool att plaska i. Bakom en sanddyna väntar stranden.



Marhaba Beach har också en inomhuspool med välvt glastak som släpper igenom solens ljus. Förutom det har hotellet många fördelar såsom bekväm All Inclusive, lekpark, tennisbanor, välutrustat motionsrum, bastu, restauranger och snackbar.


På Marhaba Beach finns spa med Balneoterapi, med möjlighet att få massage, inpackningar och andra skönhetsbehandlingar.



Rummen är stilrena med lokal karaktär.

Vi kommer verklig ha det gött i ett dubbelrum med All Inclusive med alla måltider, måltidsdrycker, lokala drycker dag- och kvällstid. Så det ör bara att gå lösss. Samt att kunna njuta av hotellets aktiviteter.



Tunisien Here We Come Barrra!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0